Om Arthur Zoo

Velkommen til vores lille zoologiske have, fyldt med minimalistiske dyr. Arthur Zoo – en lige streg, med en skæv vinkel!

Vores vision er at udvide børns kreativitet og at gøre dem nysgerrige på at lære.

Vores design er legende, æstetisk, minimalistisk, humoristisk og med et roligt nordisk udtryk. Vi prøver at lave det, så det passer ind i de fleste hjem – både på kontorer, plakatvægge og børneværelser. Her skal vores motiver gerne give et anderledes og grafisk rent udtryk.
Dette gælder både når vi snakker om vores plakater, tapet eller indretning af hele rum – som også er noget vi kan hjælpe med.

Vi ønsker at skabe et univers baseret rundt om vores dyr, hvor børn kan lege, lære og blive inspireret til at tænke anderledes og kreativt. Hvis vi samtidig kan fylde nogle gode værdier som genbrug, næstekærlighed og det at have et åbent sind – så er vi lykkelige.

Det er også årsagen til at vi gør alt hvad vi kan for at at fremstille alle vores produkter økologisk og med respekt for naturen.

Historien bag Arthur Zoo

Det hele startede da Martin skulle være far for første gang...
Som en hver anden kommende forældre, ville de gerne gøre alt klar til når den lille ny kom. I et helt klassisk ”vi-skal-snart-være-forældre” stress, havde Martin og konen Helle, svært ved at finde passende børnevenlig kunst. Efter forgæves at have ledt efter noget der både var æstetisk og børnevenligt, gav Martin sig selv i kast med at producere nogle motiver.
Måske du tidligere har set dem under navnet Mugshot Animals by Ejvind Arthur?
I 2020 hoppede Christian med på holdet, og vi oprettede virksomheden Arthur Zoo.
Siden da er tiden gået stærkt, flere dyr og motiver er blevet tilføjet og vi har kastet os ud i produktion af både tapet, opgavebøger og legetøj.
Senest er vi begyndt med indretning af rum og værelser, både for private og institutioner ... meget mere om dette senere!

Teamet omkring Arthur Zoo er også vokset – og det håber vi at det vil blive ved med!
Vi er i hvert fald mere end åbne for samarbejde med andre brands – eller med dig hvis du har nogle gode ideer... Så tag endelig fat i os!

Tusind tak fordi du følger med her på siden.

High-fives og kram,

Dyrepasserne hos Arthur Zoo :)